OVER BOOMKAMP

Boomkamp is een familie bedrijf en al meer dan 35 jaar staat kwaliteit en kennis centraal binnen onze organisatie. In de loop van de jaren is de Boomkamp groep uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van tuinaanleg, productie en (inter)nationale handel. Onze medewerkers zijn de spil van het bedrijf, met meer dan 100 werknemers verspreid over de drie bedrijfstakken. Plezier in het werk, mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling, waardering voor onze werknemers en teamspirit vinden wij zeer belangrijk binnen Boomkamp. De cultuur binnen de organisatie is een no-nonsense cultuur, waarbij er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen een van onze bedrijven.

Twenthe Plant, de (inter)nationale totaal leverancier van Tuinplanten

Twenthe Plant is een toonaangevende groothandel met de grootste tuinplanten Cash & Carry in Europa.
Bij Twenthe Plant staat de inkoop van de klant centraal. Wij bieden een compleet aanbod tuinplanten, hanteren een degelijk kwaliteitsbeleid, werken zeer marktconform en bieden de klanten keuze uit tal van bestel- & logistieke services. Zo werkt Twenthe Plant met twee inkoopconcepten; ‘’het fullservice bemiddelingsconcept’’ en ‘’het zien is kopen Cash & Carry-concept’’. Een groot deel van de producten wordt gekweekt op onze eigen 180 hectare grote boomkwekerij. De bemiddeling is gericht op export naar landen binnen de EU en daarbuiten. Verkoop, inkoop en logistiek zijn daarin belangrijke werkgebieden. Het Cash & Carry concept is gericht op hoveniers en tuincentra die hun eigen producten willen selecteren. Dagelijks worden “verse” planten aangevoerd om de klanten een zo breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden.

Werknemers van Twenthe Plant zijn; klantvriendelijk, stressbestendig, teamspeler en flexibel.

Boomkamp Boomkwekerijen, productie met de hoogste kwaliteitstandaard

Met 180 hectare volle grond, 6 hectare kas en 10 hectare containerveld is Boomkamp Boomkwekerijen uitgegroeid tot een meer dan professionele kwekerij met een unieke teelt.
3 locaties in Nederland en een afzetmarkt die uiteindelijk tot in alle uithoeken in Europa en zelfs daarbuiten reikt.
Het assortiment van Boomkamp Boomkwekerijen bestaat uit ruim 3500 verschillende producten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom teelt onze kwekerij het assortiment volledig in eigen huis. Het feit dat iedere plant daadwerkelijk opgroeit bij Boomkamp Kwekerijen maakt ons leversnel en betrouwbaar. Naast de standaardmaten kan Boomkamp Kwekerijen altijd een maatje groter leveren.
De vakbekwame snoeiers creëren bovendien, met oog voor detail, de meest uiteenlopende, exclusieve vormen in diverse plantensoorten.
De planten van Boomkamp Boomkwekerijen zijn bestemd voor de groothandel (tuincentra, hoveniers en groenvoorzieners).

Werknemers van Boomkamp Boomkwekerijen zijn; buitenmensen, doorzetters, stress bestendig en flexibel

Boomkamp Gardens, de totaalinrichter van tuinen

Boomkamp Gardens is al meer dan 30 jaar een begrip op de Nederlandse en Duitse markt voor de aanleg en het onderhouden van zowel particuliere tuinen als zakelijke groenprojecten. Gardens onderscheid zich met name door eigen tuinontwerpers die de visie van de klant vertalen naar een inspirerend ontwerp op maat. Een vast team van deskundige hoveniers in combinatie met professionele projectbegeleiding zorgt ervoor dat de tuin naar wens van de klant gerealiseerd wordt. Naast de verschillende expertises op het gebied van tuinen richt Boomkamp Gardens zich ook op landschapsinrichting en verticale groeninrichting. Planten worden daarbij onder andere geleverd uit onze eigen boomkwekerij.

Werknemers van Gardens zijn; secuur, klantvriendelijk, creatief en kwaliteit gericht.

Groeien als medewerker doe je bij Boomkamp

Werken bij Boomkamp betekent dat je betrokken bent bij de organisatie en je collega's en plezier hebt in je werk. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor iedere klant met als doel het leveren van de beste service. Bij Boomkamp zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen voor verbetering van ons assortiment en de serviceverlening. Dit vraagt om vakbekwame, ondernemende medewerkers die een sterke klant- en servicegerichtheid kennen en een actieve bijdrage willen leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van onze organisatie.

Bekijk alle vacatures